• Imprimeix

Publicacions

El Servei de Salut Alimentària dels Serveis Territorials de Salut a Girona ha elaborat, amb la col·laboració de la Coordinació Territorial de Girona de la Secretaria General de Joventut, aquests dossiers per als casals d'estiu que ofereixen o bé servei de menjador amb cuina pròpia o bé servit per una empresa autoritzada.
  • De tot (el) cor
    La Regió Sanitària Girona del CatSalut ha col•laborat, juntament amb el Servei de Cardiologia i Unitat Coronària de l'Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta, amb aquesta col•lecció de quatre publicacions ideada per Gicor (Associació Gironina de Prevenció i Ajuda a les Malalties de Cor), amb consells i respostes a le preguntes que normalment es fan les persones malaltes del cor i els seus familiars.
  • Consell genètic i predisposició hereditària al càncer pdf icon [630,13 KB ]
    Tríptic informatiu per a professionals sanitaris editat per l'Institut Català d'Oncologia a Girona sobre la valoració del risc de càncer, l'estudi genètic, les persones que poden ser ateses a la Unitat d'Avaluació del Risc de Càncer i Prevenció a Girona i la manera de contactar-hi.
  • La malaltia d'Alzheimer pdf icon [1,06 MB ]
    Aquesta guia ofereix informació sobre la malaltia, consells per als cuidadors, recursos assistencials per a persones malaltes d'Alzheimer, bibliografia i recursos d'Internet. Va ser editada el 2004 per la Unitat de Valoració de la Memòria i les Demències de l'Hospital de Santa Caterina.

El programa de Control de la hipertensió a la comunitat és un projecte coordinat entre farmacèutics comunitaris i equips d'atenció primària de la Regió Sanitària Girona del CatSalut, CINDI/EuroPharm Forum Project. Hi participen el Col·legi Farmacèutics de Girona, l'Institut Català de la Salut i Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà, amb la col·laboració del Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya i el Departament de Sanitat i Seguretat Social.

En el marc d'aqust programa, l'any 2002 es va editar una col·lecció de díptics informatius.

Data d'actualització:  27.02.2017