• Imprimeix

Informació general bàsica

Per conèixer quin és el CAP que teniu assignat i les seves dades podeu telefonar al 061 CatSalut Respon o, través del cercador de centres sanitaris, posar la vostra adreça.

Per tractar un problema de salut no urgent, fer una consulta o sol·licitar una revisió preventiva, podeu programar una visita amb un dels professionals d'atenció primària que tingueu assignats al vostre CAP de referència, que us atendrà i derivarà, si escau, als serveis d'atenció especialitzada, com les proves diagnòstiques o les consultes amb determinats especialistes.

Informació relacionada

Des de Canal Salut podeu accedir als cercadors de farmàcies de guàrdia dels col·legis de farmacèutics de les quatre províncies catalanes i també podeu trucar al 061 CatSalut Respon.

Davant d'una urgència mèdica truqueu al 061 CatSalut Respon on us orientaran sobre on heu de d'anar i, si cal, us enviaran un metge a domicili o una ambulància. 

En cas d'emergència, quan la vida de la persona afectada pugui estar en perill, cal telefonar al 112.

Informació relacionada

Podeu telefonar al 061 CatSalut Respon o, amb el cercador de centres sanitaris del CatSalut, podeu localitzar-los a partir de l'adreça, per regió sanitària, per comarques i pel nom del centre.

Data d'actualització:  10.10.2016