• Imprimeix

Com s'accedeix al sistema sanitari

Si no heu tingut mai contacte amb el sistema de salut us podeu adreçar al centre d’atenció primària que correspon al vostre domicili per sol·licitar la TSI o truqueu al 061 CatSalut Respon per informar-vos. Si disposeu de TSI us podeu programar una visita al centre d’atenció primària. Si necessiteu atenció immediata us podeu adreçar a un centre amb atenció continuada o a les urgències d’un hospital per als casos més greus.

Programació de visites

Per tractar un problema de salut no urgent, fer una consulta o sol·licitar una revisió preventiva, podeu programar una visita amb un dels professionals d'atenció primària que tingueu assignats al vostre centre d'atenció primària (CAP) de referència, que us atendrà i derivarà, si escau, als serveis d'atenció especialitzada, com les proves diagnòstiques o les consultes amb determinats especialistes.

Atenció continuada i urgent

Davant d'una situació que requereixi atenció mèdica immediata i urgent podeu accedir directament als serveis d'atenció a la salut que necessiteu. El lloc on us heu de dirigir per ser atesos dependrà de la gravetat de la situació.