• Imprimeix

Desplaçaments

Quan una persona es desplaça fora del seu lloc de residència, té garantida l'assistència sanitària de cobertura pública al lloc on s'ha desplaçat, sempre que aporti la documentació necessària en cada cas.

Desplaçaments dins de Catalunya

Si us acrediteu amb la targeta sanitària individual podeu sol·licitar l'assistència a un centre de la xarxa sanitària pública d'un altre municipi en condició de desplaçat temporal i mentre duri aquesta estada temporal. És important que, en el cas de desplaçaments de menors (pares separats, colònies de l'escola, etc.), es faciliti la targeta al menor o a la persona adulta que se'n faci responsable.

Desplaçaments de Catalunya cap a fora

Els requeriments per accedir a l'assistència sanitària de cobertura pública dins l'Estat espanyol, a la Unió Europea i a la resta de països varien en cada cas i segons les circumstàncies.

Informació relacionada

Desplaçaments de fora cap a Catalunya

Per rebre assistència sanitària de cobertura pública a Catalunya, la documentació que han de presentar els ciutadans de la resta de l'Estat espanyol, d'altres països de la Unió Europea o de fora de la Unió Europea varia en cada cas i segons les circumstàncies.

Preguntes més freqüents

Respostes a les preguntes més freqüents sobre l'accés a l'assistència sanitària pública fora del lloc de residència.

Informació relacionada

Data d'actualització:  24.10.2016