• Imprimeix

Preguntes més freqüents

La targeta sanitària individual és el document que us acredita com a usuaris del sistema sanitari públic a Catalunya. Les persones que tenen el nivell de cobertura sanitària general no haurien de tenir cap problema per acreditar-se amb aquest document atès que hi ha una normativa estatal sobre les targetes sanitàries que totes les comunitats autònomes comparteixen.

Això no obstant, ens consta que, tot i que no s’hauria de produir, hi ha persones a les quals els han demanat el número d’assegurat de la Seguretat Social (NASS). Tenir disponible aquest número us pot ajudar en aquests casos.

Sí. Les persones que tenen previst desplaçar-se a una altra comunitat autònoma tenen garantida l’atenció farmacèutica de cobertura pública, sempre que es compleixin els requisits necessaris. Això vol dir que poden recollir a les oficines de farmàcia de la comunitat autònoma de destí la medicació que els han prescrit a la seva comunitat autònoma d’origen mitjançant la recepta electrònica.

Informació relacionada

Igual com a Catalunya, només es cobra l’aportació que correspon a cada usuari i medicament, però en aquest cas no es té en compte el límit mensual, ja que aquesta informació no està disponible entre comunitats autònomes. En cas de superar el aquest límit, cal fer les gestions de rescabalament a la comunitat autònoma del pacient per recuperar la diferència.

Data d'actualització:  27.07.2018