• Imprimeix

La TSI en Braille

TSI Braille

El CatSalut ofereix la targeta sanitària codificada amb el sistema Braille per tal de facilitar la seva identificació a les persones cegues o amb deficiències visuals greus i, per tant, millorar la seva accessibilitat al sistema sanitari.

La TSI en braille té les mateixes prestacions i conté les mateixes dades que la TSI convencional i, a més, incorpora a l'anvers les dades corresponents al codi d'identificació personals (CIP) en el sistema Braille a la part central de la targeta, així­ com les sigles TSI de targeta sanitària individual, al cantó inferior dret.

Després de valorar satisfactòriament la utilitat tant de la informació com del format d'aquesta nova targeta, aquest nou model de TSI es posa a l'abast de les persones cegues o amb deficiències visuals greus que la sol·licitin.

 


 

La TSI en Braille s’ha de demanar

Per fer-ho, disposaran de les mateixes vies que s'utilitzen per demanar una nova TSI: poden trucar al telèfon 061 CatSalut Respon, fer la sol·licitud al centre d'atenció primària o emplenar el formulari de sol·licitud del web del CatSalut.

La persona titular rebrà la seva TSI en braille personalitzada al seu centre d'atenció primària o directament al seu domicili.

Data d'actualització:  04.01.2017