• Imprimeix

Butlletí E-farma

Una de les prioritats marcades des de la creació de la Regió Sanitària Barcelona (RSB) ha estat la de proporcionar informació independent, pròxima i actualitzada sobre diferents aspectes relatius a la utilització de medicaments en la nostra pràctica diària.

El butlletí E-farma de l’RSB pretén integrar diferents aspectes relacionats amb els medicaments i alhora aprofita les oportunitats que ofereixen les noves tecnologies de la informació, amb un format electrònic fàcilment accessible.

També pretén oferir un espai de debat i participació dels professionals sanitaris sobre gestió i farmacoteràpia, d’informació sobre noves polítiques farmacèutiques implantades i, sobretot, d’intercanvi d’experiències en temes relacionats amb els medicaments, ja que l’objectiu final és aconseguir un ús millor i més racional dels recursos sanitaris disponibles.

Darrer butlletí

Fe d'errades

efarma 19

On posava: “Espanya és el segon país del món amb major despesa en medicaments (10)” Ha de posar: “En un estudi comparatiu amb dades del 2007, en el que particivaren 14 països, Espanya resultà després d’EUA el país amb major consum de medicaments en DDD (10)”

bibliografia: On posava: “Sanfélix-Gimeno G, Salvador P, Meneu R. La prescripción farmacéutica en atención primaria. Informe SESPAS 2012. Gac Sanit. 2012;26(S):41–5 Ha de posar: “Richards M. Extent and causes of international variations in drug usage. E report for the Secretary of State for Health by Professor Sir Mike Richards CBS. London: Central Office of Information; 2010.

Contacte

Per a comentaris, suggeriments o si voleu rebre els propers butlletins, disposeu de l'adreça:
efarma.RSB@catsalut.cat

 

Data d'actualització:  31.03.2015