• Imprimeix

El 2001 'Sanitat Respon' del CatSalut va ser premiat a la VIII Jornada de gestió i administració sanitària. #CatSalut25anys

2016-11-15
  • Sanitat Respon es va posar en funcionament el 21 de juny de 2001 a Tarragona, Lleida i Girona, i des del 15 d’octubre es va estendre a tot Catalunya.
  • Va ser un projecte del Departament de Salut, desenvolupat pel CatSalut i prestat per l’empresa pública Sistema d’Emergències Mèdiques, SA. Volia donar resposta a qualsevol demanda d’informació sobre la salut, les malalties i els serveis sanitaris, i oferir als ciutadans tota la informació disponible perquè poguessin prendre les millors decisions per tenir cura de la seva salut. Va ser la llavor del que ha acabat sent el servei 061 CatSalut Respon.
  • El projecte "Sanitat respon" va rebre el VIII Premi a les iniciatives innovadores en e-salut convocat per l'Escuela Nacional de Salud, Arthur Andersen i Diario Médico, que s'atorga a institucions o centres sanitaris que implanten mesures creatives de gestió per millorar els serveis sanitaris, projectant alhora una imatge positiva d'aquests.
  • L’any 2001 aquest servei va rebre al voltant de 30.000 trucades. A l’any 2015, el servei 061 CatSalut Respon n’ha gestionat més de 500.000 (comptant només les trucades que han suposat una consulta, sense necessitar activar cap recurs).
Data d'actualització:  15.11.2016