• Imprimeix

Jornada amb motiu del Dia Mundial de les Malalties Minoritàries, 28 de febrer de 2017

09/02/2017 09:02
Dia mundial de les Malalties Minoritàries

Amb motiu del Dia Mundial de les Malalties Minoritàries, la Comissió Gestora del Dia Mundial de les Malalties Minoritàries a Catalunya (integrada per associacions de pacients, la Federació Catalana de Malalties Minoritàries, FEDER delegació Catalunya i la Plataforma de Malalties Minoritàries) organitza la 10a edició dedicada enguany a la recerca. La jornada tindrà lloc el dimarts 28 de febrer, de 9:30h a 14:30 h, a l’Auditori de l’edifici Docent de l’Hospital Sant Joan de Déu (carrer Santa Rosa, 39-57, 08950 Esplugues del Llobregat).

Sota el lema “Amb la recerca les possibilitats són il·limitades” enguany es vol posar èmfasi en la importància de la investigació com a motor del canvi en el paradigma actual de les malalties minoritàries.

  Fem pinya, fem recerca

La jornada començarà amb la ponència amb la Dra. Silvia Leal, experta internacional en e-lideratge, transformació digital i innovació; seguida d’una taula amb alguns dels membres de la Comissió Assessora de Malalties Minoritàries (CAMM) on es presentarà la primera Xarxa d’Unitats d’Expertesa Clínica (XUECs) de malalties cognitivoconductuals. La segona part de la jornada arrenca amb una taula dedicada a la recerca bàsica i clínica, on s’abordaran diferents projectes dedicats a aquestes patologies de baixa prevalença.

La Dra. Pilar Magrinyà, directora general de planificació en Salut de la Generalitat de Catalunya, lliurarà a la cloenda els reconeixements que la Comissió Gestora atorga als professionals que destaquen per la seva trajectòria i compromís professional a favor de les Malalties Minoritàries.

Us agraïm per endavant comptar amb la vostra participació i preguem feu extensiva la invitació a totes aquelles persones de la vostra institució que considereu poden estar interessades en assistir-hi.

La inscripció és gratuïta i es pot realitzar online mitjançant el següent enllaç. En el cas que necessiteu intèrpret en llengua de signes o subtitulació de textos, si us plau, feu-ho saber al confirmar l’assistència.