• Imprimeix

Urgències al Baix Llobregat Nord. Serveis al vostre abast

Si us trobeu malament, abans d'anar a urgències, truqueu al 061 CatSalut Respon. - La majoria d'urgències es poden resoldre en els centres d'atenció primària. - Consulteu els serveis disponibles al Baix Llobregat Nord.

03/12/2018 11:12
Mapa urgències Baix Llobregat Nord

Serveis disponibles al Baix Llobregat Nord

No totes les urgències són iguals, per això la ciutadania disposa de diferents serveis per resoldre cada cas. Per donar a conèixer els serveis del Baix Llobregat Nord i aconsellar a la ciutadania, s’inicia una campanya de comunicació amb la col·laboració del conjunt de professionals de la salut i els ens locals. 

En cas de dubte o problema de salut, es recomana primer trucar al telèfon 061 CatSalut Respon, on personal mèdic i d’infermeria assessoraran sobre què cal fer en cada situació.

Els professionals dels centres d’atenció primària (CAP) i dels consultoris locals (CL), ajuden a resoldre la majoria de problemes de salut. També es disposa del centre d’urgències d’atenció primària (CUAP) La Solana, a Sant Andreu de la Barca, obert les 24 hores del dia, tots els dies de l’any.

El servei d’urgències de l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell està preparat per atendre situacions de risc vital immediat, que requereixen una prioritat d’atenció sense demora. Per això, s’aconsella que per a problemes no greus, com ara accidents domèstics o símptomes com la febre o el malestar, primer cal anar als centres d’atenció primària. El territori també disposa de l’Hospital Sagrat de Cor de Martorell per atendre les urgències en salut mental per adults.
 

El sector sanitari del Baix Llobregat Nord

Té una població de 156.516 habitants i està format per 14 municipis: Abrera, Esparreguera, Collbató, El Bruc, Castellví de Rosanes, Gelida, Masquefa, Martorell, Olesa de Montserrat, Pallejà, Sant Andreu de la Barca, Sant Esteve Sesrovires, Sant Llorenç d’Hortons i nuclis de Castellbisbal.

Serveis disponibles:

  • 10 centres d’atenció primària
  • 8 consultoris locals
  • El CUAP La Solana a Sant Andreu de la Barca (obert 24h tot l’any).
  • El servei d’urgències de l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (obert 24h tot l’any).
  • Atenció sociosanitària i de salut mental de l’Hospital Sagrat Cor de Martorell (obert 24h tot l’any).