18 anys d’arquitectura sanitària a Catalunya

Arquitectura per a la Salut. 18 anys d’arquitectura sanitària a Catalunya és una publicació, fruit de la col·laboració entre el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i el Servei Català de la Salut, ens presenta una completa mostra de l’obra arquitectònica que, a través de les seves inversions, el Departament de Salut i el CatSalut han promogut durant els últims anys.

La selecció de projectes proposada pels autors reflecteix el nivell d’excel·lència assolit pels professionals de l’arquitectura que treballen al servei d’uns millors i més propers equipaments de salut, on l’arquitectura es posa al servei de la comunitat, alhora que visualitza i posa en valor la tasca, de vegades no prou coneguda, dels molts professionals que, des del CatSalut i el Departament de Salut, han treballat en la definició i consolidació d’un model arquitectònic que singularitza la xarxa d’equipaments sanitaris de Catalunya.

Construïm (Infraestructures rellevants al territori)

La web Construïm mostra geolocalitzades les principals actuacions d’inversió en infraestructures al territori. Els continguts i dades del cercador provenen del Sistema de Coneixement de les Actuacions al Territori (SCAT), aplicació informàtica del Departament de la Presidència, actualitzada regularment a través de les dades proveïdes pels diferents departaments i empreses públiques de la Generalitat de Catalunya.

Les dades incloses en aquesta aplicació són les inversions pròpies i subvencions de capital a ens locals, per a obres territorialitzables vives (acabades, iniciades o en procés) en algun moment des de l'inici de legislatura fins a la data actual. Es mostra informació d’execució contractual agregades, és a dir, que per a una mateixa obra s’han agregat tots els expedients contractuals que hi estan relacionats.

Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya (COAC)

COAC

El Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)  és una institució que compta amb una trajectòria de més de vuitanta anys, i és referent en la difusió del valor social i cultural de l'arquitectura i l’urbanisme catalans envers la societat i en representació dels arquitectes.

Data d'actualització:  11.09.2017