VINCat
  • Imprimeix

Formació

Inscripcions

Disposem d’un formulari per gestionar les inscripcions als diferents cursos de formació del programa VINCat. Us demanem que en cas d’estar interessats en alguna de les activitats que s’ofereixen ompliu les dades que es demanen.

Nota informativa: El nom amb el que ompliu el formulari és el que s’utilitzarà per fer els certificats corresponents, si us plau reviseu que totes les dades son correctes.

La data del curs és per les activitats presencials, si la vostre inscripció és per un curs a distància podeu posar la data del dia que feu la vostre inscripció.

El camp Curs s’ha d’omplir obligatòriament i heu d’escriure el nom de l’activitat o curs pel que esteu fent la vostre inscripció.

Informació relacionada

Màster en Control d'Infecció

El Màster en Control d'Infecció de l'IL3-UB és pioner a nivell nacional i contribueix a formar als professionals sanitaris com a experts en la prevenció, vigilància i control de les infeccions nosocomials, proporcionant-los els coneixements i habilitats necessaris per a realitzar la seva activitat professional en el camp de la vigilància epidemiològica.

Si ets metge/essa, infermer/a, microbiòleg/a, farmacèutic/a, fisioterapeuta, odontòleg/a, podòleg/a... i estàs interessat en l'àmbit de la prevenció, vigilància i control de les infeccions, aquest és el teu màster.

Acreditació acadèmica

Màster en Control d'Infecció per la Universitat de Barcelona.

Curs propi dissenyat segons les directrius de l'Espai Europeu d'Educació Superior i equivalent a 60 crèdits ECTS.

 
Data d'actualització:  31.03.2018