VINCat
  • Imprimeix

Inscripcions

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Per sol·licitar la vostre inscripció a una activitat formativa del programa VINCat cal omplir totes les dades del formulari. És imprescindible registrar el títol de l’activitat per la que feu la vostre sol·licitud i la data de realització de l’activitat, només si és un curs a distància deixeu aquest camp en blanc.


Per a més informació: Centre coordinador, tel. 93 260 73 83/ 93 260 75 00 (Ext. 3779)


*

Informació bàsica sobre protecció de dades Identificació del tractament: "Trameses d'informació i inscripcions del gencat"

Responsable del tractament: Direcció General d'Atenció Ciutadana. Departament de la Presidència.

Finalitat del tractament: facilitar a la ciutadania a través del web gencat l'accés a la informació, la recepció de publicacions puntuals o periòdiques, i la gestió de les seves dades quan desitgin participar en esdeveniments o cursos.

Legitimació: consentiment de la persona interessada.

Destinataris: es preveuen comunicacions de dades als departaments de la Generalitat i entitats vinculades que en depenen, d'acord amb les seves competències, per a la gestió dels diferents serveis públics i a institucions i organismes de caràcter oficial i a administracions públiques per a tractaments estadístics. Les dades també es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament.

Drets de les persones interessades: sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Cal utilitzar els formularis disponibles a la pàgina web del Departament de la Presidència.

Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.


Informació bàsica sobre protecció de dades Identificació del tractament: "Trameses d'informació i inscripcions del Departament de Salut"

Responsable del tractament: Secretaria General. Departament de Salut. Travessera de les Corts, 131-159, 08028 Barcelona. 

Finalitat:
 gestionar la relació institucional del Departament de Salut derivada de la tramesa d’informació i publicacions, convocatòries d’actes i altres activitats, col·laboracions i ponències, subscripcions, i altres tipus de comunicacions derivades d’actuacions pròpies del Departament.

Legitimació:
 consentiment de la persona interessada. La persona interessada pot retirar el consentiment en qualsevol moment.

Destinataris:
 es preveuen comunicacions de dades als departaments de la Generalitat i entitats vinculades que en depenen, d'acord amb les seves competències, per a la gestió dels diferents serveis públics i a institucions i organismes de caràcter oficial i a administracions públiques. Les dades també es comunicaran als encarregats de tractament que actuïn per compte del responsable del tractament. 

Drets de les persones interessades:
 podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, dret a l’oblit, dret a la portabilitat de les dades i sol·licitud de limitació, presentant un escrit adreçat a la Secretaria General (Departament de Salut. Travessera de les Corts, 131-159, 08028 Barcelona) o mitjançant la petició genèrica disponible a la pàgina web del Departament de Salut. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.