• Imprimeix

Pla nacional d’urgències de Catalunya

Pla nacional d’urgències de Catalunya (PLANUC)

El Pla nacional d’urgències de Catalunya (PLANUC) té com a missió principal assegurar que tota persona rebi una atenció continuada i urgent equitativa i de qualitat, i que s’adapti a les necessitats de salut de les persones, a través d’una xarxa d’atenció integrada, accessible i resolutiva, liderada per professionals, que situï el ciutadà al centre del sistema.

 

Planificació i actuacions en l’àmbit d’urgències. Hivern 2017-2018

La planificació i les actuacions previstes per al període d’hivern 2017-2018 per donar resposta a les necessitats assistencials en l’àmbit de les urgències s’emmarquen en el desplegament del Pla nacional d’urgències de Catalunya (PLANUC). Aquest Pla és el full de ruta per assegurar una atenció continuada i urgent equitativa, qualitativa i resolutiva, liderada per professionals, que situa la persona i les seves necessitats al centre del sistema.

En aquest context, aquest hivern hem de continuar treballant per millorar l’adequació del procés d’atenció continuada i urgent, i aconseguir que la ciutadania sigui atesa en el dispositiu més adequat i amb la millor qualitat possible. Per fer-ho, cal potenciar el treball en xarxa i la participació i corresponsabilitat dels professionals clínics en el procés de planificació operativa del territori.

Data d'actualització:  22.11.2017